Miliki Kedai Onlinez Anda Tanpa Perlu Mahir IT


“Impian Memiliki Kedai Online Sendiri Yang Cantik dan Professional Kini BUKAN LAGI MIMPI”

AUTOMASIKAN JUALAN ONLINE ANDA DENGAN SISTEM WEB KEDAI ONLINE!


KINI ANDA PUN BOLEH DAPATKAN KEDAI ONLINE YANG CANTIK DAN PROFESSIONAL BERTARAF 5 BINTANG TANPA PERLU PANDAI IT DAN GRAFIK DESIGN!

Sudah-sudahlah menyusahkan diri dengan berniaga secara manual dan tak bersistem di Internet. Sampai bila nak gunakan teknik berniaga yang dah lapuk tu?

Sekarang adalah masa untuk sistemkan semua tu dan pergi lebih jauh lagi dengan Kedai online! 

MASALAH PENIAGA SEKARANG

1 – Terlalu bazir banyak masa & tenaga uruskan pertanyaan/order pelanggan dari Internet

Siapa yang dah malas nak layan banyak sangat pertanyaan pelanggan dari WhatsApp/PM/email dan sebagainya?

Sebenarnya anda tak keseorangan. Hampir 90% penjual di Facebook yang saya jumpa ada masalah nak uruskan pelanggan dengan mudah, cepat dan berkesan. Sebab semuanya pakai cara MANUAL! Kena beritahu cara beli secara manual, kena check tempahan secara manual, pendek kata everything is MANUAL!

Sedangkan ada cara mudah nak uruskan semua ni.. bukan lagi cara manual yang bazir masa dan tenaga.

2 – Tiada sistem teratur untuk menguruskan order/pelanggan di Internet

Bila sales dah start masuk, kebanyakan problem yang peniaga Internet hadapi ialah macamana nak simpan maklumat pelanggan dan urus order dengan senang ye??
Kadang-kadang bila kita sibuk buat kerja, mesti kena curi masa untuk uruskan order sekejap, sampai terganggu kerja lain! Sebabnya, benda remeh ni tak sepatutnya mengganggu kita!

3 – Susah nak follow-up customer melalui Internet

Yang paling leceh dan paling rugi kalau tak buat ialah follow up pelanggan.. siapa taknak duit dari pelanggan ye tak? Bila orang dah berminat nak beli tapi kita tak follow up, ibarat melepaskan duit atas meja..
Tapi nak buat follow up tak larat!! Letih sebab ada kerja lain lepas tu masalah masa pulak!! Akhirnya terlepas pembeli depan mata..

4 – Tidak branding/posisikan diri di InternetIni memang silap besar yang akan GANGGU perniagaan kita untuk jangkamasa panjang. IAITU BERNIAGA DI MEDIA SOSIAL SAHAJA!


Apa akan jadi kalau tiba-tiba Facebook pages kita atau akaun Instagram kita hilang? Sekarang ni Facebook memang makin kejam dengan ban peniaga yang berniaga di Facebook tanpa sebab!
Sekarang ni bukan zaman kita jadi Rambo di media sosial,

penyelesaian kepada masalah ini sebenarnya senang sahaja. Iaitu dengan menggunakan..

SISTEM ..untuk uruskan jualan dan pelanggan.

Semua benda di atas ini sebenarnya boleh membantu meng-automasikan perniagaan kita 24 jam! 

KLIK SINI JOM BINA KEDAI ONLINEZ ANDA DAN PILIH PAKEJ YANG BERSESUAIAN

0